Lego Marvel

Lego sets van Marvel zijn erg populair. Al sinds 2012 werken Lego en Marvel samen en maken hele gave Lego Marvel setsruim. Inmiddels zijn er al meer dan 200 lego sets van Marvel verschenen. In de begin periode waren dit voornamelijk kleinere sets, meer bedoeld om mee te spelen. Maar in de loop der jaren zijn er steeds grotere en duurdere Lego Marvel Sets gemaakt, die echt als pronkstuk in een Lego verzameling passen.

Het meest recente voorbeeld hiervan is Hulkbuster. Maar ook andere sets zoals Lego Sanctum Sanctorum, Lego Black Panther en Lego The Guardians’ ship zijn sets die niet misstaan in je vitrine met Lego parels.

De meest populaire Marvel personages die in Lego sets voorkomen zijn zonder twijfel Lego Spider Man en Lego Hulk(buster), maar natuurlijk is Iron man ook erg gewild.

Wil je meer weten over Lego Marvel Sets kijk dan ook eens naar deze lijst van alle Lego Marvel Sets die ooit zijn uitgebbracht.

marvel verhalen

Marvel is één van de grootste franchises ter wereld en daarom verschijnen er zeer regelmatig nieuwe Marvel producten zoals Lego of Funko pops. Via onze blogs houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en maken we leuke reviews.

MARVEL SALE

Marvel feitjes